creepy 2 Napisano 24 Marzec Zgłoś Share Napisano 24 Marzec Imię : Bartek Twój nick na serwerze : ✪creepy Wiek (dokładna data urodzenia) : 19 (02.2002) Mutacja głosu (ON/OFF) : on Link do GameTracker'a :https://www.gametracker.com/player/✪creepy/145.239.24.167:27050/ Znajomość SourceMod : 6, informatykiem nie jestem Dlaczego akurat Ty ? (Przekonaj nas do siebie) : Banowac cheaty. Jesteś w stanie płacić 10-15 zł składki co miesiąc (TAK/NIE) : yes Mikrofon (TAK/NIE) : yes Kontakt : fb/steam SteamID : STEAM_1:1:55659848 Posiadasz konto PRIME (TAK/NIE) : yes Przykład rozpisania demka : Szukam demka na którym dany gracz został zbanowany. Potem pobieram demko i przewijam tam gdzie gracz dostał bana . Potem rozpisuje dziwne akcje . Jak zbanujesz gracza o nick'u xyz na 30 minut powód test : sm_ban nick/steamid, czas, przyczyna 2 Link to postu Udostępnij na innych stronach
luksik15CSGO 0 Napisano 24 Marzec Admin Serwera Zgłoś Share Napisano 24 Marzec Zbyt toksyczny w stosunku do graczy. Jak już to okres próbny. Link to postu Udostępnij na innych stronach
CZARNYY 67 Napisano 24 Marzec Właściciel Serwera Zgłoś Share Napisano 24 Marzec Jestem na TAK na okres próbny +WIEK +GT +MUTACJA +SKŁADKA Jestem za okresem próbnym dlatego że często z czego co wiem obrażasz inne osoby ale chce dać szanse każdej osobie która chce startować na admina Link to postu Udostępnij na innych stronach
KryS_PLCSGO 1 Napisano 24 Marzec Admin Serwera Zgłoś Share Napisano 24 Marzec Jestem za okresem próbny -toxyczny +wiek +mutacja -"Dlaczego akurat ty" za mało napisane +/- znajomość source moda (chociaż się szybko nauczysz) Jesteś za toxyczny ale mam nadzieje że się zmienisz :) Link to postu Udostępnij na innych stronach
Admin NeQuCSGO 2 Napisano 24 Marzec Admin Serwera Admin Zgłoś Share Napisano 24 Marzec (edytowany) - bardzo toxic - Nie przekonałeś mnie do siebie + wiek - brak ts, załóż i będzie git + mutacja - komendy, skopiowane z innego forum musisz poprawić zachowanie ?????? ?? ??? Edytowano 24 Marzec przez NeQu Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rafson.CSGO 0 Napisano 24 Marzec Admin Serwera Zgłoś Share Napisano 24 Marzec (edytowany) - brak kultury - nie przekonałeś mnie tym "Przekonaj Nas Do Siebie" ---------------------------------------------------------------------------------------- +Wiek, Mutacja +GT Na nie, ze względu na brak kultury. (po dłuższym zastanowieniu się zedytowałem post sorki) Edytowano 24 Marzec przez Rafson. Link to postu Udostępnij na innych stronach
GuciuuuCSGO 4 Napisano 24 Marzec Admin Serwera Zgłoś Share Napisano 24 Marzec (edytowany) -toxic -komendy http://794302.node35.pukawka.pl/dem-de_mirage-1616539057-1616540972.zip jestem na nie Edytowano 24 Marzec przez Guciuuu Link to postu Udostępnij na innych stronach
CZARNYY 67 Napisano 24 Marzec Właściciel Serwera Zgłoś Share Napisano 24 Marzec Aby napisać następne podanie odczekaj 7 dni! Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polecane posty