醌醇 Opublikowano 19 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia wiek:17 nick: 醌醇 steamid: 76561198830907424 gametracker: https://www.gametracker.com/rob_ajss/ sourcemod: 8.5/10 dlaczego ja?: bylem tutaj juz administratorem ale zrezygnowalem z powodu bo myslalem ze nie bede mial czasu i tak bylo przez 2 tyg,ale teraz znowu mam czas na granie i przebywanie na serwerze.potrafie ogarnac klotnie i odroznic cheatera od dobrego gracza. mikrofon: tak prime: tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia Jestem generalnie na tak + byłeś adminem + sm + gt @ Admin MIRAGE #2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ich Opublikowano 20 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia +SM +Kultura +GT Ogólnie jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RybaCSGO Opublikowano 21 Kwietnia Admin CSGO Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia Kultura Był kiedyś adminem i fajnie działał Często jest na serwerze Jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ijangigiCSGO Opublikowano 23 Kwietnia Admin CSGO Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia Jestem ogólnie na tak, ze względu na: + byłeś już adminem i ogarniasz temat + sm + kulturalny wiec tymbardziej + dużo czasu spedzales na serwerze 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McQueenCSGO Opublikowano 23 Kwietnia Admin CSGO Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia +był adminem +sm +aktywność -wyzywa na serwerze Jestem za o.p 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamyczek Opublikowano 23 Kwietnia Opiekun Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia Gratulacje! Twoje podanie zostało przyjęte! Odbierz swoją rangę klikając TUTAJ. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi