SZEFITKO Opublikowano 19 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia Imię :Adrian Twój nick na serwerze :SZEFITKA Wiek (dokładna data urodzenia) :16.06.2006 Mutacja głosu (ON/OFF) :ON Link do GameTracker'a:https://www.gametracker.com/player/SZEFITKA/54.38.135.51:27015/ Znajomość SourceMod :5/10 Dlaczego akurat Ty ? (Przekonaj nas do siebie) : Byłem kiedyś adminem. długo gram na tym serwerze jestem dużo aktywny na steam więc gdy była by jakaś potrzeba na serwerze to wszedł bym i pomógł dużo osób mnie zana. Mikrofon (TAK/NIE) :TAK Kontakt :SZEFITO#9104 SteamID : STEAM_1:1:755515295 Posiadasz konto PRIME (TAK/NIE) :NA chwile NIE Przykład rozpisania demka : 3.23 minuta przeskoczenie celownika na głowe przez smoke 5.23 widoczny bunnyhop na 10 skoków... Jak zbanujesz gracza o nick'u xyz na 30 minut powód test : sm_ban xyz/lub id 30 test 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KebsiaczekCSGO Opublikowano 19 Stycznia Starszy Admin Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia Na NIE -nie znam cie,a przynajmniej nie kojarzę -masz ledwo 5 godzin na serwerze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZEFITKO Opublikowano 20 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 10 godzin temu, SZEFITKO napisał: Imię :Adrian Twój nick na serwerze :SZEFITKA Wiek (dokładna data urodzenia) :16.06.2006 Mutacja głosu (ON/OFF) :ON Link do GameTracker'a:https://www.gametracker.com/player/SZEFITKA/54.38.135.51:27015/ Znajomość SourceMod :5/10 Dlaczego akurat Ty ? (Przekonaj nas do siebie) : Byłem kiedyś adminem. długo gram na tym serwerze jestem dużo aktywny na steam więc gdy była by jakaś potrzeba na serwerze to wszedł bym i pomógł dużo osób mnie zana. Mikrofon (TAK/NIE) :TAK Kontakt :SZEFITO#9104 SteamID : STEAM_1:1:755515295 Posiadasz konto PRIME (TAK/NIE) :NA chwile NIE Przykład rozpisania demka : 3.23 minuta przeskoczenie celownika na głowe przez smoke 5.23 widoczny bunnyhop na 10 skoków... Jak zbanujesz gracza o nick'u xyz na 30 minut powód test : sm_ban xyz/lub id 30 test https://www.gametracker.com/player/♥ SZEFITO ♥/54.38.135.51:27015/ drugie konto NA którym grałem na razie nie mam do dostępu do niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KryS_PLCSGO Opublikowano 20 Stycznia Admin CSGO Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia Jestem na NIE -widziałem pary razy na serwerze ale jakoś mocno nie kojarze -masz ledwo 5 godzin na serwerze z drugim kontem to z 18h -brak prime ale wierze że kupisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarząd Serwera Rafson. Opublikowano 21 Stycznia Zarząd Serwera Zarząd Serwera Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia Twoje podanie zostało odrzucone! Po napisaniu podania, zacząłeś grać na serwerze. Spędź troche więcej czasu na serwerze i napisz podanie po upływie 7 dni. KONTAKT: STEAM: rvfs0n. DISCORD: rvfs0n.#0499 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi